Tour For Life 2018 start in Bardonecchia, Italie en finished in Zuid-Limburg,

1.300 km en ruim 17.000 hoogtemeters in acht dagen, 130 tot 190 km per dag

 

TOUR FOR LIFE met TC de Tol

Enige tijd geleden is het idee ontstaan bij een aantal leden van De Tol om deel te nemen aan TOUR FOR LIFE.

26 augustus tot en met 2 september 2018 wordt het idee werkelijkheid, zoals het er nu voor staat gaan we met elf leden van TC De Tol (en misschien volgen er nog meer) deel nemen aan dit sportieve evenement en fietsen voor een goed doel, de Daniel den Hoed stichting.

Dit zijn de teamleden die zich hebben aangemeld voor de Tour for Life:

              

Dit zijn de teamleden die zich hebben aangemeld voor de 3-daagse tocht:

      

De eerste bijeenkomst van ons is al geweest en hier zijn leuke ideeën ontstaan die we gaan uitwerken. 

Wij hebben dit soort evenementen waar sponsoring voor nodig is nog niet eerder gedaan dus alle hulp voor ideeën, sponsoring, donaties of het beschikbaar stellen van materiaal, bijvoorbeeld een tent, luchtbed of misschien wel een personenbusje zijn van harte welkom!!

Naast de deelnemers zijn er ook begeleiders nodig die deel uit maken van het team. Er moet gedacht worden aan het vervoer van bagage naar de volgende camping, bij de finish van de etappe, en ondersteuning van de fietsers tijdens de etappe. Door de begeleiders kunnen wij ons volledig concentreren op het fietsen. De begeleiders maken voor ons het verschil én hij/zij beleeft ook zelf een onvergetelijke week.

Heel blij zijn we dat het begeleiders team inmiddels compleet is.

Dit zijn de begeleiders die zich hebben aangemeld:

 

Peter Buijs

 

Peter Oudejans

 

Fred van Veldhoven

 

Mart ‘ t Hart

Heeft dit bericht jullie interesse gewekt, heb je ideeën of vragen of willen jullie meer weten, schroom dan niet om naar ons te komen en vragen te stellen. Alle hulp is welkom!

De komende maanden zullen we jullie op de hoogte stellen via Facebook en via de website van alle ontwikkelingen en acties die zullen volgen.

Omdat dit een sponsor tocht is zullen naast de Tolleden, vrienden, kennissen en bewoners van Leidschendam-Voorburg gaan merken dat er acties komen om sponsorgeld in te zamelen aan de hand van leuke, gezellige en sportieve acties.         pastedGraphic_4.png             pastedGraphic_5.pngpastedGraphic_6.png           pastedGraphic_7.png

Lees hun verhalen op https://www.tourforlife.nl/tc-de-tol waarom ze meedoen aan deze sportieve uitdagende tocht en als het kan sponsor ons!

Alvast bedankt!