Laatste Nieuwsitem
Vaste Clubtochten
Elke Zondag om 9.00 uur.

Elke Dinsdagavond Trainingsrit om 19.00 uur.

Alle Activiteiten vind u in onze ''KALENDER''
21 november 2019, 10:04
Bewolkt
ONO
Bewolkt
1°C
0 m/s
gevoelstemperatuur: 3°C
windsnelheid: 0 m/s ONO
Windstoten: 0 m/s
UV-Index: 0
Meer verwachtingen...
 

Clubinformatie

TC de Tol is een toerfietsclub die is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie). We hebben per 2013 ongeveer 90 leden, waarvan zo’n 30% vrouwen en 70% mannen.

Wij hebben alléén een toerafdeling met verschillende snelheidsgroepen: toerfietsen op de weg voor iedereen vanaf ca 16 jaar. Wij hebben dus geen jeugdafdeling, geen wielrenafdeling, geen veldritafdeling en geen aparte mannen- en vrouwenafdelingen. Een officiële mountainbikeafdeling hebben we niet, maar diverse leden gaan regelmatig in groepjes op de ATB op pad.

Bij onze club staat sportiviteit op gelijke hoogte met gezelligheid.
Ook veilig en sociaal gedrag, onderling en naar andere medeweggebruikers, vinden wij erg belangrijk. En ons motto is SAMEN UIT, SAMEN THUIS.

Hebt u kennis genomen van onze doelstelling en andere informatie over onze vereniging op deze website en wilt u nader kennismaken met onze vereniging en/of het toerfietsen in het algemeen, kom dan naar ons clubhuis op een datum uit ons programma. Vraag daar naar een bestuurslid, deze zal u dan verder wegwijs maken binnen onze vereniging.
U kunt een aantal keren mee rijden, zonder verdere verplichtingen. Op het clubhuis hebben we een inschrijfformulier voor u klaarliggen. In het menu aanmelden vindt u nog wat extra informatie.

U kunt voordat u besluit om lid te worden ook eerst kennis nemen van onze statuten en huishoudelijk reglement.

TC de Tol