Laatste Nieuwsitem
Vaste Clubtochten
Elke Zondag om 9.00 uur.

Elke Dinsdagavond Trainingsrit om 19.00 uur.

Alle Activiteiten vind u in onze ''KALENDER''
24 maart 2019, 10:31
Meest bewolkt
N
Meest bewolkt
8°C
0 m/s
gevoelstemperatuur: 10°C
windsnelheid: 0 m/s N
Windstoten: 1 m/s
UV-Index: 1
Meer verwachtingen...
 

Uitslag 11e vossenjacht en Eindklassement

Hans had het voor elkaar gekregen om onder winterse omstandigheden een mooie route uit te zetten zonder stoplichten (nou ja, eentje dan).

Achtentwintig fietsers zijn met een opkomend zonnetje gestart. Aanvankelijk heel rustig, maar al gauw sloeg de vlam weer in de pan. Via Nootdorp, Delftse Hout, Delft, Schipluiden, Sion en weer langs het Rijn-Schiekanaal naar de Herenstraat in Voorburg en via de Sluis in Leidschendam weer terug naar de Star.

De laatste controle stond op het Oosteinde achter een openbaar toilet. Degene die deze controle gemist hadden slaakte bij het horen van de exacte plaats de toepasselijke kreet ”sh*t”.

Deze laatste rit was een waardige afsluiting van het vossenjachtseizoen. Het afgelopen seizoen zijn alle vossenjachten doorgegaan en er hebben in totaal 49 leden aan deelgenomen. Bij de A-ploeg zijn er in totaal 8010 punten gescoord en bij de B-ploeg 5541 punten.

Voor de rit-uitslag en het eindklassement klik je hier.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de ALV op 8 maart.

De vossenjachtcommissie wil met name Angelique, Avinash, Daniel, Frank, Gerard, Hans, Kees, Mart, Pauline, Peter de R., Peter S., Teo en Theo D. hartelijk bedanken voor het uitzetten van de 11 ritten.

Verder alle deelnemers bedankt voor jullie deelname.

We hopen dat iedereen er ook weer bij is in het seizoen 2018-2019.

 

Met vriendelijke groet van de vossenjachtcommissie.

TC de Tol